Copyright © 2023. All Rights Reserved

Лавандулово базираният микс RELAXA OPTIMA

Стресът е естествена част от живота. Той може да бъде причинен от редица неща, от кратък срок в работата до спор с партньора. Стресът може да бъде полезен в малки дози, но ако ни управлява твърде много, може да доведе до негативни последици за нашето здраве. В най-общия случай ежедневният стрес рефлектира върху качеството на съня ни. Заспиваме трудно, или ако заспим се будим често, без да позволим на мозъка да се отпусне в една от най-дълбоките фази на съня, която отговаря за нашата нервна система. 

За щастие има много начини да вкараме в релси стреса в живота си и един от тях е използването на лавандулово базираният микс от билки RELAXA OPTIMA. Лавандулата е била използвана от векове като естествен начин да помогне на хората да се отпуснат и да контролират стреса. Тя има успокояващи свойства, които идват от аромата й, който често се използва в сесии за ароматерапия, както и в много спа процедури.

Лавандуловата серия Релакса Оптима се предлага под формата на лесни за прием капсули, като за най-добри резултати се препоръчва редовен прием в рамките на 1-3 месеца.  

Няма намерени продукти.