Copyright © 2023. All Rights Reserved

Collagena Original PINK

49,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Collagena Original PINK специално създадена за женското здраве и красота.

Хидролизираният морски колаген използван в Collagena Original PINK има най-висока усвоимост от човешкото тяло, извлечен в контролирана среда (само така можем да сме сигурни, че колагенът не се съдържат живак, олово и други тежки метали, които са силно токсични и могат да доведат до необратими последствия за човешкия организъм).

Защо избрахме точно морски колаген пред всички останали видове колаген? Резултатите от приема на колагенът, който използваме в Колагена Оригинал вече показаха сред възрастни хора (60+), че болезнените симптоми на остеоартрит на коляното и физическата дисфункция могат да бъдат облекчени след само няколкоседмичен прием. Морският колаген е известен с това, че е бионаличен - което означава, че може да се абсорбира в кръвта. Това е така, защото има ниско молекулно тегло и е в състояние да премине през лигавицата на червата. Усвоява се изключително добре от тялото, счита се за по-екологичен и по-устойчив от другите източници на колаген.

Хиалуроновата киселина e с най-висока концентрация в очите и ставите. Добавянето на хиалуронова киселина към диетата подпомага за подобряване на еластичността на кожата и намаляване на бръчките чрез увеличаване на производството на колаген, както и хидратира и овлажнява клетките. В Collagena Original PINK добавихме хиалуронова киселина, тъй като тя има многоспектърни ползи:

Подпомага намаляването на болките в ставите и действа като лубрикант.Има анти-ейдж свойства.

Подпомага намаляването на стомашни киселини при хора с нарушена стомашна функция.

Подпомага облекчаването на сухотата в очите.

Подпомага изглаждането на бръчки и увеличаването на еластичността на кожата, както и по-бързото зарастване на белези.

Какво е колаген? Изненадващо, но на второ място след водата в тялото се нарежда колагенът. За съжаление, от ранните ни двадесет години нататък, естественият процес на производство на колаген в организма намалява (пада с 1,5% годишно). Това означава, че докато навършим 40 години, ние всъщност произвеждаме 25% по-малко колаген. Този спад в производството на колаген може да допринесе за много от симптомите, които свързваме със стареенето, включително болки в ставите, фини линии, изтъняване на косата, проблеми с храносмилането и други. Колагенът е това, което добавя структура и здравина на костите, ставите, хрущялите, както и на органите, сухожилията и връзките. 

Какво представлява морският колаген? Морският колаген е класифициран като тип 1. Колаген тип 1 е най-разпространената форма на колаген в тялото. Висококачественият морски колаген в Колагена Оригинал е вид колагенов протеин, съдържащ се в рибата. Според редица успешни проучвания(едно от които са резултатите на WOMAC),  ние смело заявяваме, че неговата ефективност е забележителна и точно това го нарежда сред абсолютните лидери на пазара. 

Как се извлича хидролизираният морски колаген? Висококачественият морски колаген в Collagena Original се извлича от кожата на риба, отглеждана в контролирана среда.  След това той се хидролизира, което означава, че дългите, подобни на въжета вериги от аминокиселини се разбиват на по-къси вериги, като така стават най-лесноусвоими от организма. Този процес се нарича ензимна хидролиза.

Защо да приемаме колаген? Тялото има забележителна способност да произвежда свой собствен колаген - протеинът, който придава на организма еластичност и плътност. Въпреки това синтезът на колаген (процесът на комбиниране на различни аминокиселини и компоненти, за да се получи нов колаген) намалява с напредването на възрастта. Тук идва моментът, в който можем да помогнем на тялото си с Колагена Оригинал за да ускорим процеса на възстановяване на тъканите. 

Състав в 2 капсули:

Морски колаген 700mg 

Хиалуронова киселина 60mg

Витамин C 80mg

Витамин Е 11mg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!